Stevige en elegante plankdragers leer voor in huis

Plankdragers leer

Mooi interieur zit hem in de details. Heb je bijvoorbeeld een saaie wandplank in je woning hangen en weet je niet goed wat je ermee aan moet? Je hebt dit probleem snel opgelost door plankdragers van leer in te slaan. De dragers bevestig je aan de muur en deze dragen zo het gewicht van de plank. Plankdragers leer zorgen ervoor dat je standaard wandplank wordt omgetoverd tot een uniek plekje in je woning. 

Plankdragers leer: dit zijn de specificaties

Voordat we meer vertellen over hoe je plankdragers kunt inzetten in je woning, focussen we ons eerst op de specificaties van het product. De plankdragers zijn gemaakt van stevig leer en kunnen zo gemakkelijk 15 kilo dragen. De dragers zijn geschikt voor iedere maat plank, al wordt er geadviseerd om een extra plankdrager te bevestigen als de plank langer is dan 150 cm. Zo kan het gewicht beter verdeeld worden en blijft je wandplank mooi recht. De montage van de plankdragers leer is ontzettend makkelijk. Met de bijgeleverde schroefjes kun je de dragers aan de muur hangen en vervolgens plaats je de plank op zijn plek. Dat is alles! 

De plankdragers van leer zijn verkrijgbaar in 30 verschillende kleuren: zo passen ze in ieder interieur. Als je niet kan kiezen, dan kun je samples aanvragen van de plankdragers die je mogelijk ziet zitten. Zo kun je gemakkelijk testen welke het beste bij je woning passen en zo een goede keuze maken. 

Creëer een opvallende boekenplank met plankdragers leer

Plankdragers leer geven net wat extra pit aan je standaard wandplank. Zo kun je een boekenplank net wat meer op laten vallen door de plankdragers aan te schaffen. Als boekenliefhebber wil je natuurlijk graag je collectie tentoonstellen in je woning en met behulp van plankdragers van leer vallen ze nog meer op. Zoals hierboven werd aangegeven zijn de dragers erg stevig, dus je kan flink veel boeken kwijt op deze plank. De plankdragers leer zorgen ervoor dat de plank niet zal doorbuigen. Bovendien kun je dragers gebruiken als een boekensteun: plaats je boeken tegen het leer zodat ze rechtop blijven staan.

Al je speciale herinnering op één plek met plankdragers leer

Naast boeken kun je nog veel meer kwijt op een wandplank. Zo kun je door de plankdragers leer ook een mooi plaatsje in huis maken waar je foto’s en souvenirs plaatst die je doen denken aan een mooie herinnering. Hang de plank op een centrale plek waar je vaak langsloopt, zodat je dagelijks kan terugdenken aan die bijzondere momenten.

Related Post